Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Κατασκευές-STEM
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Βαλιτσάκι Κατασκευών

Βαλιτσάκι με 40 κομμάτια για κατασκευές. Το σετ περιλαμβάνει κάρτες-μοντέλα. Διαστάσεις: 29,5x24,5x9cm
33,00 €

Βίδες και Μοντέλα Κατασκευής

Παιχνίδι μωσαϊκού με 1 πλαστική βάση (30x30cm), 120 πολύχρωμες πλαστικές βίδες και κάρτες-μοντέλα. Οι κάρτες τοποθετούνται κάτω από την πλάκα και τα κομμάτια βιδώνουν πάνω σε αυτήν με τη βοήθεια του ηλεκτρικού κατσαβιδιού (απαιτούνται μπαταρίες 3ΑΑ).
57,00 €

Γρανάζια

Σετ 95 χρωματιστά κομμάτια (τροχοί, άξονες, σύνδεσμοι) για τη δημιουργία πολυάριθμων μηχανικών κατασκευών.
55,00 €

Γρανάζια Bυθός

Σετ 16 πλαστικά, κουμπωτά, πολύχρωμα γρανάζια, με σχέδια και χρώματά πολύ φιλικά στα μικρά παιδιά! Ενώστε τα με ποικίλους τρόπους, γυρίστε τη λαβή και όλα τα ζώα του βυθού θα αρχίσουν να κινούνται!
28,00 €

Γρανάζια Φάρμα

Σετ 16 πλαστικά, κουμπωτά, πολύχρωμα γρανάζια, με σχέδια και χρώματά πολύ φιλικά στα μικρά παιδιά! Ενώστε τα με ποικίλους τρόπους, γυρίστε τη λαβή και όλα τα ζώα της φάρμας θα αρχίσουν να κινούνται!
28,00 €

Διακοσμήσεις και μαστορέματα-Ελικόπτερο

Ενώστε τα κομμάτια, βιδώστε τα με το κατσαβιδάκι, διακοσμήστε το ελικόπτερο με τα αυτοκόλλητα που περιλαμβάνονται και είστε έτοιμοι για παιχνίδι! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κατασκευών για την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και της επίλυσης προβλημάτων.
33,00 €

Διπλά Τούβλα

Σετ 48 μεγάλα, χρωματιστά, πολύ ελαφριά και εύκολα στη συναρμολόγηση τούβλα (15x6x6cm), ιδανικά για τα μικρά παιδιά. Δημιουργήστε πολύ εύκολα τις δικές σας τρισδιάστατες κατασκευές!
74,00 €

Ελέφαντες με Αριθμούς

Ενώστε τους ελέφαντες μεταξύ τους δημιουργώντας την αριθμογραμμή από το 1 έως το 10. Δημιουργήστε αλυσίδες χρωμάτων ή μεγεθών. Παίξτε με ποικίλους τρόπους, μετρώντας τους χρωματιστούς ελέφαντες.
27,00 €

Ζωάκια Κωδικοποίησης

Μαθαίνουμε βασικές αρχές κωδικοποίησης και εξασκούμε τον προσανατολισμό στο χώρο. Πραγματοποιήστε τη διαδρομή κάθε ζώου, σύμφωνα με τις κάρτες, περνώντας από τους σταθμούς που υποδεικνύονται. Πιο συγκεκριμένα, κάθε κάρτα (από τα αριστερά προς τα δεξιά) δείχνει το ζώο που ξεκινάει τη διαδρομή, το ζώο στο οποίο θα καταλήξει και τους σταθμούς από τους οποίους θα πρέπει να περάσει για να φτάσει στο τελικό ζώο. Οι κάρτες είναι αυξανόμενης δυσκολίας και διαθέτουν σύστημα αυτοελέγχου. Η ξύλινη κασετίνα (33,5x22x5x7cm) περιλαμβάνει 2 πλαστικές καρτέλες διαδρομών, 6 πλαστικές κάρτες (ευκολότερου επιπέδου), 12 πλαστικές κάρτες (δυσκολότερου επιπέδου), 6 ξύλινα ζωάκια και 16 πλαστικές κάρτες με βέλη.
67,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές