Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Προτάσεις έως 20€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Δαχτυλίδια Δραστηριοτήτων

Δαχτυλίδια δραστηριοτήτων από μαλακό καουτσούκ. Απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και σε ενήλικες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έμπνευση για αμέτρητες δραστηριότητες όπως ο χορός σε κύκλο, το περπάτημα στις μύτες στα δαχτυλίδια, η εξισορρόπηση των δαχτυλιδιών στο κεφάλι. Είναι κατάλληλα για ατομικές αλλά και ομαδικές δραστηριότητες.
15,00 €

Δαχτυλίδια Οδοντοφυΐας

Μαλακά δαχτυλίδια οδοντοφυΐας - ζωάκια, κατασκευασμένα από ΒΙΟ πλαστικό και έτσι δεν περιέχουν καμία επικίνδυνη χημική ουσία και είναι 100% ανακυκλώσιμα.
8,00 €

Δαχτυλίδια Οδοντοφυΐας

Μαλακά δαχτυλίδια οδοντοφυΐας - ζωάκια, κατασκευασμένα από ΒΙΟ πλαστικό και έτσι δεν περιέχουν καμία επικίνδυνη χημική ουσία και είναι 100% ανακυκλώσιμα.
8,00 €

Δαχτυλίδια Στοίβαξης

Σετ 4 δαχτυλίδια στοίβαξης, διαφορετικού μεγέθους, χρώματος και υφής, το καθένα. Ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες, την όραση και τη λογική σκέψη. Τα δαχτυλίδια μπορούν να στοιβαχτούν και να δημιουργήσουν έναν κύλινδρο που κυλάει. Είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φυτικής προέλευσης. Είναι πολύ ανθεκτικά και πλένονται εύκολα.
17,00 €

Διάβασε τη σκέψη μου

Παιχνίδι λογικής και παρατηρητικότητας. Συγκεντρωθείτε, κάντε τις σωστές ερωτήσεις και σίγουρα θα πετύχετε! Περιλαμβάνονται 80 κάρτες με μοτίβα.
12,00 €

Διακοσμητικά

Σετ 52 χάρτινα διακοσμητικά σε 13 διαφορετικά σχέδια για να στολίσετε το χώρο σας.
20,00 €

Ελέφαντας

Οι γαντόκουκλες αναπτύσσουν τη φαντασία των παιδιών αλλά και τις κινητικές τους δεξιότητες πλάθοντας ιστορίες και παίζοντας παιχνίδια ρόλων. Το άνοιγμα στο πίσω μέρος επιτρέπει τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες να παίζουν με τα 5 δάχτυλα. Τα παιδιά λατρεύουν αυτά τα όμορφα και φιλικά ζωάκια.
14,00 €

Ενσφηνώσεις Aφής Ζωάκια του Νερού

Μεγάλες ξύλινες ενσφηνώσεις διαφορετικής υφής, με θέμα τα ζωάκια του νερού. Διαστάσεις: 30x12x1,5cm
18,00 €

Επιτοίχιος πίνακας προγραφής Bridges

Εύκαμπτο φιλμ που μπορεί εύκολα να κολληθεί σε λεία επιφάνεια με στατικό ηλεκτρισμό. Ένας εύκολος τρόπος εξάσκησης βασικών γραφικών κινήσεων. Βοηθάει τα παιδιά να εξασκήσουν τα χέρια τους και να αποκτήσουν επιδεξιότητα ελέγχοντας τις κινήσεις τους. Τα παιδιά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή μαρκαδόρο διαφανειών ακολουθούν τα μοτίβα. Ο πίνακας καθαρίζει εύκολα με σαπούνι και νερό. (πρέπει να στεγνώσει καλά μέχρι να ξαναχρησιμοποιηθεί). Μπορεί να συνδυαστεί με τα 372915,372918,372917,372919. Διαστάσεις: 75x25cm
20,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές