Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κουζίνα Μαγισσών

Κωδικός προϊόντος: 22700/22701
Κατασκευαστής: BELEDUC
Μαζέψτε ξύλινα μανιτάρια για το καζάνι σας! Ο πρώτος παίκτης που θα γεμίσει το καζάνι του με 7 μανιτάρια είναι ο πρωταθλητής κατασκευής του μαγικού φίλτρου και κερδίζει το παιχνίδι! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης και χρωμάτων!
38,00 €

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ξύλινος Ανεμόμυλος Πασχαλίτσα

Ζωγραφίστε τον ανεμόμυλο και στολίστε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας! Διαστάσεις: 140x300mm
3,50 €

Surfer δαπέδου

Surfer δαπέδου με εργονομική βάση που στηρίζεται σε ρόδες. Ο σχεδιασμός του είναι ειδικός για την αποφυγή ατυχημάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξαπλωτή, καθιστή αλλά και όρθια θέση. Η απόσταση της βάσης από το έδαφος είναι ιδανική ώστε να χωράνε τα χέρια των παιδιών χωρίς να ακουμπούν και να χτυπούν στο πάτωμα. Εξασκεί όλο το σώμα, προσφέροντας ευχαρίστηση και διασκέδαση στα παιδιά. Διαστάσεις: 56x37x14cm
100,00 €

Torreta

Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι λογικής σκέψης και δεξιοτεχνίας! Περιλαμβάνει 25 ξύλινα τουβλάκια διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων. Νικητής του παιχνιδιού είναι ο παίκτης που θα φτιάξει με δεξιοτεχνία τον ψηλότερο πύργο!
28,00 €