Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Κασετίνα αντιγραφής με χάντρες

Κωδικός προϊόντος: 522112
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά, για να αναπτύξουν την αναγνώριση σχημάτων και χρωμάτων μέσα από την όραση και την αφή και να παρουσιάσουν απλά σχέδια. Η κασετίνα περιέχει 130 χάντρες, 12 πλαστικές καρτέλες με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, βάση και σχοινί (5m).
85,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Στεφάνι

Πλαστικά, πλακέ, ανθεκτικά στεφάνια ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τα τούβλα και τα κλιπς. Διάμετρος: 50cm Πάχος: 0,72cm
7,50 €

Play Foam

Υλικό εύκολο στη χρήση που θα μπορούσε ίσως να αντικαταστήσει την πλαστελίνη σας! Δε λερώνει τα χέρια, τα ρούχα, δε διαλύεται αν πέσει στο πάτωμα και δε στεγνώνει στον αέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Το σετ περιλαμβάνει playfoam σε 6 διαφορετικά χρώματα.
18,00 €

Educo-Αρκουδάκια

Ταξινόμηση χρωμάτων, μεγεθών, ομαδοποίηση, μοτίβα. Χρησιμοποιήστε τις κάρτες-μοντέλα διαφορετικής δυσκολίας και τα αρκουδάκια για να ολοκληρώστε τις ασκήσεις. Τα αρκουδάκια είναι 4 διαφορετικών μεγεθών και 4 χρωμάτων. Το σετ περιλαμβάνει 16 πλαστικές κάρτες, 64 αρκουδάκια, 2 ξύλινες λαβίδες, 2 ξύλινα σταντ υποδοχής καρτών, σε ξύλινη κασετίνα με καπάκι. Διαστάσεις κασετίνας: 32x18x6cm
79,00 €