Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινη κλειδοθήκη

Κωδικός προϊόντος: 40754
Κατασκευαστής: BELEDUC
Ξύλινη κλειδοθήκη για να τη χρωματίσετε και να τη στολίσετε όπως θέλετε! Τη χρησιμοποιείτε καθημερινά, ομορφαίνοντας και το χώρο σας! Διαστάσεις: 300x170x20mm
€3,50
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Πλαστικό κουβαδάκι

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και χρησιμοποιήστε το σαν καλαθάκι για το Πάσχα, μολυβοθήκη , γλάστρα κτλ. Διαστάσεις 13Χ10εκ. Από πλαστικό υψηλής ποιότητας σε λαχανί χρώμα.
€1,80

Μωσαϊκό

Μωσαϊκό με 490 ψηφίδες σε 6 διαφορετικά χρώματα και 2 γεωμετρικά σχήματα που κουμπώνουν πάνω σε μια διάφανη πλάκα. Τo σετ περιλαμβάνει 1 διάφανη πλάκα και 6 κάρτες-μοντέλα που μπορούν να τοποθετηθούν στην βάση, η οποία λειτουργεί και ως κουτί αποθήκευσης.
€25,00

Ξύλινος καθρέφτης.

Ξύλινος καθρέφτης. Άθραυστος καθρέφτης σε βάση διαστάσεων 125x125x40mm. Ζωγραφίστε τον και χαρίστε τον σε αγαπημένα σας πρόσωπα.
€2,20