Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μαγνητικά γεωμετρικά Όργανα πίνακα

Κωδικός προϊόντος: 015121Μ
Κατασκευαστής: WISSNER
Σετ 5 μαγνητικά γεωμετρικά όργανα για πίνακα. Το σετ αποτελείται από 1 χάρακα (100cm), 2 τρίγωνα (1 ισοσκελές 60cm και 1 ορθογώνιο 50cm) , 1 διαβήτη και 1 μοιρογνωμόνιο.
42,00 €
Εικόνα για τον εκδότη WISSNER

Παιχνίδια μαθηματικών, όργανα σχεδίασης για πίνακες, βοηθήματα για σχολεία.

Μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 40 χρόνια αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή οργάνων σχεδίασης για πίνακες, παιχνιδιών με μαθηματικές έννοιες, σχολικών βοηθημάτων, υποστηρίζοντας τη διαδικασία της μάθησης των παιδιών, των νέων αλλά και των ενηλίκων.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία μας “ Σχολέιο-εργασία-κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό” και προσανατολισμένοι στα ισχύοντα προγράμματα σπουδών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα κατάλληλα και με συμμετρία στο μέγεθος, στο βάρος , στον όγκο και στο χρώμα. Το γεγονός αυτό καθιστά τη διαδικασία της μάθησης ακόμα πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα.

Με τη χρήση τους τα παιδιά εξασκούν τη μνήμη, τη φαντασία τους, μαθαίνουν να συγκεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα, βρίσκουν λύσεις και αιτιολογούν. Αλλά και οι εκαπιδευτικοί επιλέγουν τρόπους χρήσης των προϊόντων για διδιασκαλία καθ'έδρας, σε μικρές ομάδες ή σε συνδυασμό. Η μάθηση λοιπόν δεν γίνεται αφηρημένα αλλά αναπτύσσοντας διάφορες αισθήσεις.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας στη Γερμανία και συνοδεύονται από τα ακόλουθα standards: TUEV, DIN EN71-3 και CPSIA. 

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ξύλινα Γεωμετρικά Στερεά

Σετ 19 ξύλινα γεωμετρικά στερεά, σε πλαστική γυάλα αποθήκευσης. Διαστάσεις: 5-8cm
38,00 €