Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Heutink-Στεγνωτήριο Εικόνων

Κωδικός προϊόντος: 3040422
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Στεγνωτήριο εικόνων από σκληρό χαρτόνι που μπορεί να σταθεί μόνο του, συνολικού ύψους 1m. Μπορεί να χωρέσει ταυτόχρονα μέχρι και 15 ζωγραφιές διαστάσεων Α3.
40,00 €
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Αερόστατο 1,75m

Αερόστατο διαμέτρου 1,75m με 8 χειρολαβές και έντονα χρώματα. Είναι ελαφρύ, αντιπυρικό από polyester και διαθέτει πολύ ισχυρές ανθεκτικές χειρολαβές. Εξασκεί όλο το σώμα.
23,00 €

View-Thru Γεωμετρικά Στερεά

Διαφανή 3D γεωμετρικά στερεά σε ζωντανά χρώματα. Εξερευνήσετε τη γεωμετρία, τον όγκο και άλλες έννοιες μέτρησης. Οι αποσπώμενες βάσεις επιτρέπουν τη σύνδεση σχημάτων 2D με στερεά 3D. Γεμίζουν με υλικά είτε σε υγρή μορφή είτε σε στερεή. Το σετ περιλαμβάνει 14 γεωμετρικά στερεά με αποσπώμενη βάση. Μέγιστο ύψος: 6cm
25,00 €

Λογικά Μπλοκ

Σετ 60 πλαστικά γεωμετρικά σχήματα (τετράγωνο, παραλληλόγραμμο, τρίγωνο, κύκλος, εξάγωνο (σε 3 χρώματα, 2 μεγέθη και 2 πάχη).
20,00 €