Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τσουλήθρα

Κωδικός προϊόντος: 41573
Κατασκευαστής: WESCO
Τσουλήθρα από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Είναι ιδανική τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο και καθαρίζεται εύκολα με σφουγγάρι. Σταθεροποιείται με ασφάλεια. Αναδιπλώνεται εύκολα για να εξοικονομείτε χώρο αλλά μπορείτε να τη στερεώσετε και στο έδαφος. Διατίθεται σε λαχανί και γαλάζιο. Διαστάσεις : 138x170x100cm
340,00 €
Εικόνα για τον εκδότη WESCO

Από το 1975, η Wesco κατασκευάζει και επιλέγει προϊόντα που συνοδεύουν την επιτυχημένη ανάπτυξη των παιδιών, ηλικίας 0-12 ετών.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η ευημερία των παιδιών!

Η Wesco θαυμάζει τις δυνατότητες όλων των παιδιών και ακούει τις διαφορετικές τους ανάγκες! Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αφυπνίσουν τον κόσμο!

Πρόκειται για μία εταιρεία που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα καινοτόμα προϊόντα της και την παροχή υπηρεσιών της.

Με το σκεπτικό ότι «Το σήμερα διαμορφώνει το αύριο» , η Wesco εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει το μέλλον των παιδιών. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ώστε να ζήσουν ως ενήλικες, σε αρμονία.