Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Φλογέρα Baroque

Κωδικός προϊόντος: 704
Κατασκευαστής: GITRE
Πλαστική φλογέρα Baroque σε πλαστική θήκη.
8,00 €
Εικόνα για τον εκδότη GITRE

Η εταιρεία GITRE δραστηριοποιείται στην κατασκευή μουσικών οργάνων αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την παραγωγή τους. Όλα τα στάδια, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι τον τελικό έλεγχο, γίνονται στην Ιταλία. Η GITRE χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά και μη τοξικά υλικά, σε απόλυτη συμμόρφωση με τους υπάρχοντες κανόνες αλλά πραγματοποιεί και επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους, παρέχοντας έτσι μία επιπλέον εγγύηση για τα προϊόντα της.

Η GITRE αποτελεί σημείο αναφοράς των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των μουσικοθεραπευτών, ακόμα και των επαγγελματιών μουσικών, για τη μουσική και την εκπαίδευση μέσω αυτής.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της GITRE, η μουσική αποτελεί  παιχνίδι, εκπαιδευτικό αλλά και θεραπευτικό μέσο. Άλλωστε, στις σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές θεωρίες η μουσική συνιστά θεμέλιο για τη σωστή και ολοκληρωμένη διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε παιδιού. Τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρονται για χρήση σε σχολεία, στη μουσικοθεραπεία, ακόμα και σε μουσικές δραστηριότητες στο σπίτι.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Heutink-Τέμπερα 1lt

Τέμπερα μπουκάλι 1lt σε ποικιλία χρωμάτων. Έτοιμη για χρήση, υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης αντοχής, μπορεί και να αραιωθεί. Ιδανική για ποικίλες επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι, καμβάς, ξύλο, πλαστικό. Στεγνώνει εύκολα και καθαρίζει με νερό. Ρέει πολύ εύκολα από το μπουκάλι.
6,00 €

Heutink-Φαρδιές ποδιές για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών

Φαρδιές ποδιές σε κόκκινο χρώμα, για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών.
6,00 €