Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μαλακό Σετ Σχήματα

Κωδικός προϊόντος: SP1314
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: KIT FOR KIDS
Σετ 10 μαλακών τεμαχίων σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα. Διακοσμήστε το χώρο σας, φτιάξτε διαφορετικές κατασκευές, δημιουργήστε διαφορετικές γωνιές παιχνιδιού ή απλά ξεκουραστείτε πάνω στα μαλακά σχήματα. Όλα τα κομμάτια αποθηκεύονται σε τσάντα ώστε να τακτοποιούνται και να μεταφέρονται εύκολα. Είναι κατασκευασμένα από βινύλιο, που καθαρίζεται εύκολα. Διαστάσεις: 415x415x415mm
320,00 €
Εικόνα για τον εκδότη KIT FOR KIDS

Μία αγγλική εταιρεία η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1993. Παράγει βασικά προϊόντα για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών σε όλο τον κόσμο.Πρωταρχική σημασία για την εταιρεία έχουν: "η φροντίδα, η ανάπτυξη, και η εξέλιξη κάθε παιδιού"!
Είτε πρόκειται για στρώματα, όπου η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ιδιαίτερα σημαντική, είτε για μαλακά, αφρώδη έπιπλα ξεκούρασης και ανάπαυσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί ασφαλή, υγιή υλικά με πιο ανθεκτικά σφραγισμένα υποστρώματα, υποαλλεργικά, αδιάβροχα με τα υψηλότερα standards της αγοράς και σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς, ενώ φέρουν το σήμα CE.