Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Πλαστικός Δίσκος Δραστηριοτήτων Tuff Tray

Κωδικός προϊόντος: 63795
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: WESCO
Επεξεργαστείτε, ανακαλύψτε, δημιουργήστε, αναγνωρίστε με το δίσκο δραστηριοτήτων. Βάλτε μέσα άμμο, πηλό και άλλα στοιχεία για αμέτρητες δραστηριότητες απτικές και οπτικές. Οι δίσκοι δραστηριοτήτων είναι ιδανικοί για δραστηριότητες αισθητηριακής ολοκλήρωσης και messy play. Διαστάσεις: 50x50x3,5cm
80,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 18 μηνών +
Εικόνα για τον εκδότη WESCO

Από το 1975, η Wesco κατασκευάζει και επιλέγει προϊόντα που συνοδεύουν την επιτυχημένη ανάπτυξη των παιδιών, ηλικίας 0-12 ετών.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η ευημερία των παιδιών!

Η Wesco θαυμάζει τις δυνατότητες όλων των παιδιών και ακούει τις διαφορετικές τους ανάγκες! Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αφυπνίσουν τον κόσμο!

Πρόκειται για μία εταιρεία που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα καινοτόμα προϊόντα της και την παροχή υπηρεσιών της.

Με το σκεπτικό ότι «Το σήμερα διαμορφώνει το αύριο» , η Wesco εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει το μέλλον των παιδιών. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ώστε να ζήσουν ως ενήλικες, σε αρμονία.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 18 μηνών +