Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Nienhuis Montessori-The Advanced Montessori Method: Volume 1

Κωδικός προϊόντος: 546900
Κατασκευαστής: NIENHUIS MONTESSORI
Αυτό το έργο για την επιστημονική παιδαγωγική έρχεται σε δύο τόμους. Ο πρώτος τόμος με τίτλο Αυθόρμητη Δραστηριότητα στην Εκπαίδευση ξεκινά με μια έρευνα της εσωτερικής και της εξωτερικής ζωής του παιδιού και τονίζει τη σημασία του δομημένου περιβάλλοντος στην εκπαίδευση. Ο δεύτερος τόμος τιτλοφορείται Τα Στοιχειώδη Υλικά Montessori. Οι δύο τόμοι αφορούν στην εφαρμογή των αρχών Montessori στην εκπαίδευση των μεγαλύτερων παιδιών, ηλικίας μεταξύ 7 και 11 ετών.
Για παραγγελίες των προϊόντων της εταιρείας Nienhuis Montessori, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.
40,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NIENHUIS MONTESSORI

Nienhuis Montessori είναι ένα από τα εμπορικά σήματα που παράγει η εταιρεία Heutink International, η οποία παρέχει τις καλύτερες παγκόσμιες εκπαιδευτικές μάρκες που προσανατολίζονται στην μάθηση μέσω του παιχνιδιού. Oι άνθρωποι της εταιρείας μαζί με ομάδα ειδικών εκπαιδευτικών , σχεδιάζουν και αναπτύσσουν καινοτόμα υλικά που στοχεύουν στην υποστήριξη και ανάπτυξη του παιχνιδιού. Όλα τα εκπαιδευτικά υλικά και παιχνίδια βασίζονται σε διεθνώς αποδεδειγμένα προγράμματα σπουδών και μαθησιακούς στόχους, που σημαίνει ότι τα προϊόντα μας είναι πάντα υψηλής ποιότητας και προσανατολισμένα στις στοχευμένες ανάγκες και επιθυμίες του κοινού μας. Παράλληλα η εταιρεία παρέχει κατάρτιση και υποστήριξη  των εκπαιδευτικών αλλά και των συνεργατών της παγκοσμίως. Πιστεύουμε στην εκπαίδευση και τη συνεργασία! Εξάλλου η ανάπτυξη δεν είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να πετύχει μόνος του χωρίς συνεργασία! 

Σήμερα η εταιρεία συνεργάζεται με την “AMI” (ASSOCIATION MONTESSORI INTERNATIONALE) με σκοπό την επίτευξη μιας καινοτόμου στρατηγικής εταιρικής σχέσης και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τα παιδιά όλων των πολιτισμών και των διαφορετικών  κοινωνικοοικονομικών υποβάθρων, έτσι ώστε όλοι να βιώσουν την εκπαιδευτική προσέγγιση της μεθόδου της Maria Montessori.

H Maria Montessori πίστευε και υποστήριζε ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν ενδιαφέρονται πραγματικά για το αντικέιμενο – θέμα. Η φυσική τους περιέργεια τα οδηγεί να ανακαλύψουν με το δικό τους τρόπο κάθε τι. Όλα τα προϊόντα Montessori προάγουν τη φαντασία και αυξάνουν την διορατικότητα και δημιουργούν μια επιθυμία για ποιότητα! Εμπνέουν τα παιδιά να ψάξουν για κάτι ξεχωριστό! Όλοι οι υποστηρικτές της μεθόδου Montessori, πιστεύουμε στα δυνατά σημεία του κάθε παιδιού! Είναι στο χέρι τους να ανακαλύψουν το ταλέντο τους μαζί με εμάς!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Nienhuis Montessori-The Advanced Montessori Method: Volume 2

Αυτό το έργο για την επιστημονική παιδαγωγική έρχεται σε δύο τόμους. Ο πρώτος τόμος με τίτλο Αυθόρμητη Δραστηριότητα στην Εκπαίδευση ξεκινά με μια έρευνα της εσωτερικής και της εξωτερικής ζωής του παιδιού και τονίζει τη σημασία του δομημένου περιβάλλοντος στην εκπαίδευση. Ο δεύτερος τόμος τιτλοφορείται τα στοιχειώδη υλικά Montessori. Οι δύο τόμοι αφορούν την εφαρμογή των αρχών Montessori στην εκπαίδευση των μεγαλύτερων παιδιών μεταξύ 7 και 11 ετών.
40,00 €