Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Twins Shapes

Κωδικός προϊόντος: 523285
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ξύλινη βάση με όμοια σχέδια. Αγγίξτε και διακρίνετε τα 8 διαφορετικά σχέδια. Αναπτύξτε την αντίληψη και τη λεπτή κινητικότητα και τοποθετήστε τα όμοια σχέδια δίπλα-δίπλα. Η βάση με τα σχέδια αποθηκεύονται σε υφασμάτινη τσάντα.
47,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μαγνητικά σχήματα

Σετ 12 κάρτες συμπλήρωσης της εικόνας με γεωμετρικά σχήματα! Οι κάρτες είναι 2 επιπέδων δυσκολίας. Συμπληρώστε τις κάρτες ή φτιάξτε κάποιο σχέδιο της φαντασίας σας και εξασκείστε τη συγκέντρωση και την οπτική διάκριση!
26,00 €

Nawito Εξέλιξη

Σετ 10 ξύλινα, εκπαιδευτικά παζλ, 3 κομματιών το καθένα, που προωθούν την κατανόηση της εξέλιξης φυτικών και ζωικών οργανισμών. Διαστάσεις:100x100x60cm
24,00 €

Μαθαίνω τα χρώματα και τα σχήματα

Βαλιτσάκι παιχνιδιού με 15 κάρτες-μοντέλα και 55 σχήματα σε 4 χρώματα! Χρησιμοποιήστε τις κάρτες και τοποθετήστε το κατάλληλο σχήμα με το αντίστοιχο χρώμα, στη σωστή θέση ή δημιουργήστε σχέδια της φαντασίας σας.
26,00 €