Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ακροβάτες

Κωδικός προϊόντος: 342270
Κατασκευαστής: NATHAN
Μια συλλογή που καλύπτει πολλές έννοιες των μαθηματικών με έναν διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό τρόπο μέσω των κλόουν που έχουν μια έντονη συναισθηματική και προτρεπτική επίδραση στα παιδιά. Τα παιδιά αναπαράγουν την εικόνα που βλέπουν χρησιμοποιώντας τους κλόουν και μελετούν τις διαφορές σχημάτων, χρωμάτων, αριθμών, ποσοτήτων και σειρών. Το σετ περιλαμβάνει 24 κάρτες δραστηριοτήτων, 24 κλόουν σε 4 χρώματα, 4 πλαστικές βάσεις, 12 έγχρωμες καρτέλες που τοποθετούνται πάνω στις βάσεις.
60,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

H Κουκουβάγια και οι φίλοι της

Οι γαντόκουκλες αναπτύσσουν τη φαντασία των παιδιών αλλά και τις κινητικές τους δεξιότητες, πλάθοντας ιστορίες και παίζοντας παιχνίδια ρόλων. Το σετ περιλαμβάνει μια γαντόκουκλα κουκουβάγια-δέντρο και 3 δακτυλόκουκλες (1 πυγολαμπίδα, 1 ποντίκι και έναν σκώρο.) Διαστάσεις: 30x20x15cm
37,00 €

Ζάρι Χρωμάτων

Ζάρι χρωμάτων από μαλακό πλαστικό με διαφορετικό χρώμα σε κάθε του πλευρά. Ακμή: 12cm
13,00 €

Άρπα

Χρωματιστή άρπα με 18 σωλήνες. Διαστάσεις: 280x120x235mm
48,00 €