Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Περίπατος στο Δάσος

Κωδικός προϊόντος: 336182
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: NATHAN
Ποια ομάδα, οι κοκκινοσκουφίτσες ή οι λύκοι θα φτάσει πρώτη στο σπίτι της γιαγιάς και θα της δώσει τα περισσότερα βάζα μαρμελάδας; Μετρήστε, προσθέστε, αφαιρέστε, καθώς παίζετε!
45,00 €
52,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μεγεθυντικός Φακός

Μικρός μεγεθυντικός φακός 2 εστιάσεων (x3 και x6). Διαστάσεις: 11,5x4,5cm
2,00 €

Quadricubes

Ένα καθηλωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, βασισμένο στο sudoku! Το σετ περιλαμβάνει 1 φυλλάδιο οδηγιών για το δάσκαλο, 12 κάρτες δραστηριοτήτων διπλής όψεως (συνολικά 24 διαφορετικές δραστηριότητες), 16 ξύλινοι κύβοι (με διαφορετικό σχέδιο σε κάθε έδρα: γραμμένοι αριθμοί, ζάρι με τελείες, δαχτυλάκια, αντικείμενα) και 1 ξύλινη βάση παιχνιδιού.
38,00 €

Μάσκα παιδική Smile

Παιδική μάσκα με διαφάνεια και ρινικό έλασμα, ιδανική για περιστάσεις στις οποίες είναι πολύ χρήσιμη η οπτική επαφή με τα χείλη, όπως στο μάθημα στο σχολείο και τα μαθήματα λογοθεραπείας και εργοθεραπείας. Προσφέρεται και για παιδιά με προβλήματα ακοής. Η μάσκα είναι ελληνικής παραγωγής, δε ζαρώνει, είναι κατασκευασμένη από 100% Βαμβάκι προδιαγραφών ΟΕΚΟ-ΤΕΧ 100, πλένεται στους 60°C και σιδερώνεται τοπικά. Η διαφάνεια είναι αντιθαμβωτική, κατασκευασμένη από 100% παρθένο ΑΡΕΤ. Διαστάσεις κλειστής: 16x7cm Διαστάσεις ανοιχτής: 16x15cm Πάχος: 3mm Χρώμα: Multi
5,00 €