Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Λόττο 1-10

Κωδικός προϊόντος: 332018
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένα παιχνίδι ταύτισης ποσότητας και αριθμών από το 1-10. Μικρά ζωάκια στους πίνακες πρέπει να ταυτιστούν με τον αντίστοιχο αριθμό. Το σετ περιλαμβάνει 5 πίνακες (16,5x11,5cm) και 20 μικρότερα καρτελάκια (7,5x4,8cm).
16,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Εσύ & Εγώ

Εκπαιδευτικό πακέτο που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει την ανάπτυξη του λεξιλογίου των παιδιών και την εκμάθηση της σωστής σύνταξης των προτάσεων. Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από διάφορες σκηνές της καθημερινότητας και ρεαλιστικά πρόσωπα, προτρέπει να παιδιά να παρατηρήσουν, να σκεφτούν, να συγκρίνουν, να συζητήσουν μεταξύ τους. Με τη βοήθεια της δασκάλας ή ενήλικου, αναπτύσσεται το λεξιλόγιο των παιδιών, γίνονται κατανοητοί οι χρόνοι των ρημάτων (παρελθόν, παρών, μέλλον), ταυτίζονται οι χαρακτήρες των εικόνων με τα παιδιά και η ανάπτυξη του λόγου επιτυγχάνεται μέσα από το παιχνίδι. Το σετ περιλαμβάνει 10 εικόνες (35x25cm) και 32 μαγνητικά καρτελάκια (5x4,5cm) για την προσωποποίηση των χαρακτήρων.
67,00 €

Adjectives 2nd Edition

Εκπαιδευτικό πακέτο με 48 πραγματικές φωτογραφίες (21x15cm) από γυαλιστερό χαρτόνι, που απεικονίζουν επίθετα τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά και είναι πολύ γνωστά στα παιδιά. Κατάλληλο υλικό για λεκτικές ασκήσεις.
50,00 €

Κατασκευή με Βίδες-Ζώα Φάρμας

Σετ 30 ξύλινα τεμάχια για κατασκευές με βίδες και παξιμάδια.
25,00 €