Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μονάδα Διπλής Όψεως

Κωδικός προϊόντος: 372450
Κατασκευαστής: NATHAN
Μεγάλη μονάδα διπλής όψεως που στη μία όψη περιλαμβάνει 4 επίπεδα με κεκλιμένες πλευρές και μικρά κουτιά αποθήκευσης στο κάτω μέρος και κόκκινα πηχάκια για τη συγκράτηση βιβλίων και στην άλλη όψη, διαθέτει ράφια με 4 επίπεδα και κάθετα διαχωριστικά. Το πάνω ράφι μπορεί να τοποθετηθεί σε 2 θέσεις, οριζόντια ή κεκλιμένα. Οι 2 πλευρές μπορούν να χωριστούν. Διαστάσεις: 120x48x120cm
620,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!