Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μεγάλο σπίτι δραστηριοτήτων

Κωδικός προϊόντος: 375192
Κατασκευαστής: NATHAN
Ξύλινο παιχνίδι δεξιοτεχνίας για μικρά παιδιά με 7 διαφορετικές δραστηριότητες. Επιτρέπει στα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τις πρώτες τους δεξιότητες, το συντονισμό χεριών-ματιών, την παρατήρηση, την ανακάλυψη και να παίξουν μόνα τους ή με παρέα. Είναι κατασκευασμένο από λουστραρισμένο ξύλο με στρογγυλεμένες γωνίες και είναι ιδιαίτερα σταθερό. Διαστάσεις: 67x40x65cm
180,00 €
279,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 9 μηνών
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 9 μηνών