Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Πολύχρωμο στρώμα σε παστέλ

Κωδικός προϊόντος: 387485
Κατασκευαστής: NATHAN
Πολύχρωμο στρώμα. Από τη μια πλευρά έχει 4 χρώματα και από την άλλη είναι μπλε.Ιδιαίτερα ανθεκτικό με ενίσχυση στα άκρα, διαστάσεων 135x135x2cm. Καθαρίζεται εύκολα με σαπούνι και νερό, με φερμουάρ για προστασία των ραφών για την εκτόνωση του αέρα και την απορρόφηση των κραδασμών, με αντιολισθητική βάση και κάλυμμα με Μ2 αντιπυρική προστασία και επιφάνεια αφρού 24kgr/m³. Σε παστελ χρώματα.
€190,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+