Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Πολύχρωμο Στρώμα Παστέλ Αποχρώσεις

Κωδικός προϊόντος: 387485
Κατασκευαστής: NATHAN
Πολύχρωμο στρώμα που από τη μία πλευρά έχει 4 παστέλ χρώματα και από την άλλη είναι μπλε. Ιδιαίτερα ανθεκτικό με ενίσχυση στα άκρα. Καθαρίζεται εύκολα με σαπούνι και νερό και έχει αντιολισθητική βάση που απορροφά τους κραδασμούς. Διαθέτει φερμουάρ για την προστασία των ραφών και την εκτόνωση του αέρα. Το κάλυμμα διαθέτει Μ2 αντιπυρική προστασία. Επιφάνεια αφρού: 24kgr/m³ Διαστάσεις: 135x135x2cm
160,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+