Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Υγιεινή

Κωδικός προϊόντος: 387175
Κατασκευαστής: NATHAN
Τέσσερα ξύλινα παζλ (12 και 15 κομματιών) με θέμα την υγιεινή. Στη βάση κάθε παζλ υπάρχει ασπρόμαυρο υπόδειγμα. Διαστάσεις: 30x21x1cm
55,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Geometrix

Ξύλινα γεωμετρικά κομμάτια σε 3 χρώματα που τοποθετούνται σε πλαστικούς δίσκους με σχήματα πραγματικού μεγέθους ή μειωμένης κλίμακας, χρωματιστά, ασπρόμαυρα ή απλώς σκιαγραφημένα. Το σετ περιλαμβάνει 132 γεωμετρικά κομμάτια, 6 πλαστικούς δίσκους και 48 κάρτες-μοντέλα.
80,00 €

Quadricubes

Ένα καθηλωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, βασισμένο στο sudoku! Το σετ περιλαμβάνει 1 φυλλάδιο οδηγιών για το δάσκαλο, 12 κάρτες δραστηριοτήτων διπλής όψεως (συνολικά 24 διαφορετικές δραστηριότητες), 16 ξύλινοι κύβοι (με διαφορετικό σχέδιο σε κάθε έδρα: γραμμένοι αριθμοί, ζάρι με τελείες, δαχτυλάκια, αντικείμενα) και 1 ξύλινη βάση παιχνιδιού.
38,00 €

Nathgram 2

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την αναγνώριση και την κατανόηση των γεωμετρικών σχημάτων. Δημιουργήστε διαφορετικά σχέδια, χρησιμοποιώντας κάθε φορά 12 μαγνητικά κομμάτια. Δυσκολέψτε το παιχνίδι, προσπαθώντας τα γειτονικά κομμάτια να είναι διαφορετικού χρώματος.
50,00 €