Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Συνεργείο & Βενζινάδικο

Κωδικός προϊόντος: 371166
Κατασκευαστής: NATHAN
Συνεργείο και βενζινάδικο από λουστραρισμένο ξύλο και πράσινη λάκα. Περιλαμβάνει δύο επίπεδα, ράμπα, σταθμό καυσίμων και ρολά για πλύσιμο. Μπορεί να συνδυαστεί με τον κωδικό 371015 για χρήση από πολλά παιδιά συγχρόνως. Διαστάσεις: 30x40x14cm
55,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ελαφρύ Ψαλίδι για μικρά παιδιά

Εξαιρετικά ελαφρύ ψαλίδι, υψηλής ποιότητας, ιδανικό για τα μικρά παιδιά ή για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συμβατικό ψαλίδι. Ανοίγει μόνο του χωρίς να απαιτείται πίεση. Δεν περιλαμβάνει ειδικές υποδοχές για τα δάχτυλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον αντίχειρα και τα δάχτυλα ή την παλάμη, απαιτώντας μόνο μια απαλή συμπίεση για τη χρήση. Δεν ασφαλίζει αλλά διατηρείται η δράση του ελατηρίου του. Μία εξαιρετική επιλογή για τα πρώτα χρόνια που το παιδί εξασκείται στην προγραφή και την κοπή.
12,00 €