Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σχήματα και μεγέθη.

Κωδικός προϊόντος: 379105
Κατασκευαστής: NATHAN
3 διαφορετικά παιχνίδια σε ένα, προοδευτικής δυσκολίας, κατάλληλα για 2 έως 12 παίκτες ηλικίας από 3 ετών και άνω. Σκοπός τους είναι η ανάπτυξη του λεξιλογίου των παιδιών, η αναγνώριση αντικειμένων, η εξάσκηση πάνω σε σχήματα και μεγέθη. Σε κάθε παιχνίδι μπορούν να απασχοληθούν τουλάχιστον 4 παίκτες. 1Ο παιχνίδι: Παιχνίδι αντικειμένων. Συνδυάστε κα ταυτίστε κάθε αντικείμενο με ένα γεωμετρικό σχήμα., επεξηγήστε, δημιουργήστε προτάσεις. Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα παιχνιδιού διαστάσεων 42x30cm, 4 πιόνια, 20 μάρκες και 1 ζάρι με κουκκίδες. 2Ο παιχνίδι: Λόττο ταύτισης γεωμετρικών σχημάτων και μεγεθών. Ονομάστε και τοποθετήστε κάθε γεωμετρικό σχήμα στη σωστή θέση ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθός του. Το σετ περιλαμβάνει 4 πίνακες διαστάσεων 21x15cm, και 42 μικρότερα καρτελάκια. 3Ο παιχνίδι: Κάμπια γεωμετρικών σχημάτων. Συνδυάστε τα γεωμετρικά σχήματα με τα μεγέθη προχωρώντας πάνω στην κάμπια. Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα διαστάσεων 42x30cm , 4 πιόνια, 2 ζάρια 1 με γεωμετρικά σχήματα και 1 με διαφορετικά μεγέθη.
€37,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+