Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Τροχήλατο Καβαλέτο Διπλής Όψεως

Κωδικός προϊόντος: 372576
Κατασκευαστής: NATHAN
Τροχήλατο, μεγάλο καβαλέτο διπλής όψεως από μελαμίνη. Διαθέτει στρογγυλεμένες γωνίες και μεταλλικά στοιχεία με κόκκινη εποξειδική μπογιά. Συμπεριλαμβάνει 4 πλαστικά ράφια αποθήκευσης, 3 διαφανή πλαστικά κουτιά 4 συρμάτινες βάσεις και 8 πλαστικά κλιπς στήριξης των χαρτονιών. Διαστάσεις: 129x60x112cm
700,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!