Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινο Κάστρο

Κωδικός προϊόντος: 370201
Κατασκευαστής: NATHAN
Ξύλινο κάστρο με πόρτα από κόκκινη λάκα. Είναι τετράγωνο, με στρογγυλεμένες γωνίες, χωρίς πάτο. Εμπνέει τα παιδιά να το χρησιμοποιήσουν με διάφορα σκηνικά. Η γέφυρα σηκώνεται και μπορεί να παραμείνει κλειστή. Συμπεριλαμβάνεται ξύλινη σκάλα που προσαρμόζεται σε διάφορα σημεία του κάστρου. Ιδανικό για να παίζουν πολλά παιδιά συγχρόνως. Διαστάσεις: 47,5x37,5x26,5cm
108,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+