Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Στρώμα Προσγειώσεων

Κωδικός προϊόντος: 387457
Κατασκευαστής: NATHAN
Χοντρό στρώμα προσγειώσεων από υλικό διπλής ελαστικότητας, σε μπλε χρώμα. Διαθέτει αφρό για άνετες προσγειώσεις και εγγυημένη προστασία. Οι άκρες έχουν ταινία Velcro, για πολλαπλούς συνδυασμούς. Η μία πλευρά του στρώματος είναι αντιολισθητική και οι πόροι στα πλαϊνά λειτουργούν σαν αεραγωγοί για την προστασία των ραφών. Μέγιστο εγγυημένο ύψος πτώσεων: 1m Διαστάσεις: 200x100x10cm Βάρος: 7,5kgr Πυκνότητα αφρού: 30kgr/m³
400,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+