Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

15 Παιχνίδια με το Σώμα

Κωδικός προϊόντος: 371118
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: NATHAN
Διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι για την οργάνωση των κινητικών δεξιοτήτων με έμφαση στη γνωριμία με το σώμα και τον έλεγχο των κινήσεων. Περιλαμβάνονται 15 παιχνίδια προοδευτικής δυσκολίας που βασίζονται στην αναγνώριση των μερών του σώματος, στη χαλάρωση, στο συντονισμό, στην αποστήθιση αλληλουχιών, στην έκφραση μέσω μιμήσεων κτλ. Διαστάσεις τάπητα: 140x210cm
105,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+