Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Creative Pupperty With Children & Adults

Κωδικός προϊόντος: 5373
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Πρακτικός οδηγός κατασκευής κουκλων κουκλοθεάτρου από παιδιά αλλά και ενήλικες. Οι κούκλες κουκλοθεάτρου παίζουν συναισθηματικό αλλά και θεραπευτικό ρόλο. Βοηθούν ιδιαίτερα άτομα που δυσκολεύουνται να δεθούν συναισθηματικά ή χρειάζονται βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και άλλων κοινωνικών δεξιοτήτων. Μέσω του βιβλίου, μαθαίνουμε πώς έχουν χρησιμοποιηθεί διαχρονικά οι κούκλες κουκλοθεάτρου σε διαφορετικές περιπτώσεις, πώς μπορούμε να τις φτιάξουμε αλλά και πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε πρακτικά.
58,00 €
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.