Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Δοκιμασίες Αριθμών

Κωδικός προϊόντος: 908600
Κατασκευαστής: NATHAN
Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την ανάπτυξη της λογικής και της στρατηγικής σκέψης, την εξοικείωση με διαφορετικές αναπαραστάσεις των αριθμών και την αντιστοίχιση αριθμών και ποσοτήτων. Χρησιμοποιήστε τα 4 μαγνητικά κομμάτια πάνω στο ταμπλό παιχνιδιού, έτσι ώστε να αναπαρίστανται οι αντίστοιχες ποσότητες που φαίνονται, στην κάρτα δραστηριοτήτων. Περιλαμβάνονται 20 κάρτες διπλής όψης, με δραστηριότητες διαφορετικής δυσκολίας.
45,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+