Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Emotional Strength & Self-Esteem

Κωδικός προϊόντος: 5109
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Βιβλίο αυτοβελτίωσης που προσφέρει διαφορετικά παιχνίδια και δραστηριότητες για τη συναισθηματική και τη συμπεριφορική ανάπτυξη ανθρώπων όλων των ηλικιών. Οι δραστηριότητες που προτείνονται μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Μέσα από την αναζήτηση των προσωπικών μας δυνατών και αδύνατων σημείων, μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε με τους άλλους, με σεβασμό.
27,00 €
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.