Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Καντίνα

Κωδικός προϊόντος: 372922
Κατασκευαστής: NATHAN
Μία καντίνα για φαγητό στο δρόμο που περιλαμβάνει πάγκο σερβιρίσματος, νεροχύτη, φούρνο μικροκυμάτων, δύο μάτια κουζίνας, έναν πίνακα κιμωλίας για να γράφετε το μενού της ημέρας και άφθονο χώρο αποθήκευσης. Η καντίνα ενδείκνυται αποκλειστικά για εσωτερική χρήση. Ο νιπτήρας τοποθετείται σε συγκεκριμένο σημείο. Η πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων διαθέτει ένα σύστημα πρόληψης πιασίματος των δακτύλων. Η καντίνα συνοδεύεται από οδηγίες συναρμολόγησης και διατίθεται χωρίς τα επιπλέον αξεσουάρ. Διαστάσεις: 110x83,5x115cm. Ύψος επιφάνειας εργασίας: 559cm.
627,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!