Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Numercolor

Κωδικός προϊόντος: 343160
Κατασκευαστής: NATHAN
Ειδικά σχεδιασμένο πακέτο να εισάγει τα παιδιά στους αριθμούς από το 1 έως το 6 με αυτοδιόρθωση . Περιλαμβάνει 24 διαφορετικές δραστηριότητες κατανόησης των αριθμών και των ποσοτήτων τους και αναπαράστασή τους με Στο σετ περιέχονται 24 κάρτες δραστηριοτήτων διπλής όψεως διαστάσεων 24,2x165εκ, 2 διαφανείς πλαστικές βάσεις διαστάσεων 23x4εκ, 6 χάρτινες χρωματιστές λωρίδες διαστάσεων 24,2x5,2εκ και 36 πλαστικά πλακάκια
€45,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+