Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Υφασμάτινο Βιβλιαράκι Κοάλα

Κωδικός προϊόντος: 58113
Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: WESCO
Μαλακό βιβλιαράκι με εντυπωσιακά σχέδια, ιδανικό για τα νεογέννητα μωράκια. Στη μία πλευρά της σελίδας υπάρχει η εικόνα έγχρωμη και στην άλλη πλευρά, ασπρόμαυρη. Στο τέλος το βιβλίου υπάρχει ένα παιδικός καθρέφτης που βοηθάει το μωράκι να ανακαλύψει τον εαυτό του.
28,00 €
Εικόνα για τον εκδότη WESCO

Από το 1975, η Wesco κατασκευάζει και επιλέγει προϊόντα που συνοδεύουν την επιτυχημένη ανάπτυξη των παιδιών, ηλικίας 0-12 ετών.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η ευημερία των παιδιών!

Η Wesco θαυμάζει τις δυνατότητες όλων των παιδιών και ακούει τις διαφορετικές τους ανάγκες! Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αφυπνίσουν τον κόσμο!

Πρόκειται για μία εταιρεία που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα καινοτόμα προϊόντα της και την παροχή υπηρεσιών της.

Με το σκεπτικό ότι «Το σήμερα διαμορφώνει το αύριο» , η Wesco εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει το μέλλον των παιδιών. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ώστε να ζήσουν ως ενήλικες, σε αρμονία.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Υφασμάτινο Ασπρόμαυρο Βιβλίο Δραστηριοτήτων

Μαλακό βιβλίο με μία διαφορετική δραστηριότητα, σε κάθε σελίδα. Οι σελίδες είναι κυρίως ασπρόμαυρες ώστε να διευκολύνουν την οπτική ανάπτυξη των παιδιών τους πρώτους μήνες ζωής, μέσω της αντίθεσης. Για το λόγο αυτό υπάρχουν μόνο λίγες, μικρές, έγχρωμες λεπτομέρειες.
26,00 €