Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Υφασμάτινο Ασπρόμαυρο Βιβλίο Δραστηριοτήτων

Κωδικός προϊόντος: 60024
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: WESCO
Μαλακό βιβλίο με μία διαφορετική δραστηριότητα, σε κάθε σελίδα. Οι σελίδες είναι κυρίως ασπρόμαυρες ώστε να διευκολύνουν την οπτική ανάπτυξη των παιδιών τους πρώτους μήνες ζωής, μέσω της αντίθεσης. Για το λόγο αυτό υπάρχουν μόνο λίγες, μικρές, έγχρωμες λεπτομέρειες.
26,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 0+
Εικόνα για τον εκδότη WESCO

Από το 1975, η Wesco κατασκευάζει και επιλέγει προϊόντα που συνοδεύουν την επιτυχημένη ανάπτυξη των παιδιών, ηλικίας 0-12 ετών.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η ευημερία των παιδιών!

Η Wesco θαυμάζει τις δυνατότητες όλων των παιδιών και ακούει τις διαφορετικές τους ανάγκες! Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αφυπνίσουν τον κόσμο!

Πρόκειται για μία εταιρεία που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα καινοτόμα προϊόντα της και την παροχή υπηρεσιών της.

Με το σκεπτικό ότι «Το σήμερα διαμορφώνει το αύριο» , η Wesco εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει το μέλλον των παιδιών. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν επίγνωση των μελλοντικών προκλήσεων ώστε να ζήσουν ως ενήλικες, σε αρμονία.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 0+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Υφασμάτινο Βιβλιαράκι Κοάλα

Μαλακό βιβλιαράκι με εντυπωσιακά σχέδια, ιδανικό για τα νεογέννητα μωράκια. Στη μία πλευρά της σελίδας υπάρχει η εικόνα έγχρωμη και στην άλλη πλευρά, ασπρόμαυρη. Στο τέλος το βιβλίου υπάρχει ένα παιδικός καθρέφτης που βοηθάει το μωράκι να ανακαλύψει τον εαυτό του.
28,00 €