Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Εργοθεραπεία
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Μοτίβα 1

Ξύλινος μαγνητικός πίνακας (35,5x37,5x5cm) με πλαστικό καπάκι ασφαλείας και 2 ενσωματωμένα μαγνητικά μολύβια. Στο πίσω μέρος αποθηκεύονται πλαστικές κάρτες-μοντέλα για αντιγραφή. Το παιχνίδι εξασκεί το συντονισμό ματιού-χεριού, τη λογική σκέψη και την παρατηρητικότητα.
65,00 €

Educo-Ξετυλίγω την κορδέλα

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι που ενισχύει την κινητική ανάπτυξη των παιδιών. Παράλληλα, εξοικειώνει τα παιδιά με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.
40,00 €

Educo-Ξύλινη κασετίνα δραστηριοτήτων με χάντρες

Κατασκευάστε πύργους όπως φαίνεται στις κάρτες-μοντέλα. Μάθετε να διακρίνετε διάφορα χρώματα και σχήματα και μετατρέψετε μια εικόνα 2-D σε μια δομή 3-D. Βελτιώστε το συντονισμό των ματιών και των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Οι εκχωρήσεις περιλαμβάνουν μοντέλα πραγματικού μεγέθους και αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας. Περιλαμβάνονται 2 ξύλινες βάσεις, 48 ξύλινες χάντρες σε 3 σχήματα και 4 χρώματα, 10 πλαστικές κάρτες-μοντέλα, σε ξύλινη κασετίνα αποθήκευσης (34x40x8cm).
120,00 €

Educo-Ξύλινη κασετίνα με μαγνητικά πινακάκια προγραφής

Ένα σετ από 2 μαγνητικά πινακάκια γραφής! Οι μεταλλικές μπίλιες μετακινούνται με τη χρήση του μολυβιού για τη δημιουργία πολυάριθμων σχεδίων. Χρησιμοποιήστε τα το ξανά και ξανά! Σχεδιάστε, γράψτε, δημιουργήστε! Επίσης με τη χρήση του, τα παιδιά μαθαίνουν να κρατούν σωστά, εργονομικά το μολύβι. Απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά. Το σετ περιλαμβάνει 2 μαγνητικά πινακάκια, 4 μολύβια και 6 κάρτες μοντέλα διπλής όψεως σε ξύλινη κασετίνα (33x18x6cm).
72,00 €

Educo-Σχήματα & Χρώματα

Πάρτε το κομμάτι έναρξης της αλυσίδας. Συμπληρώστε την αλυσίδα τοποθετώντας κομμάτια που απεικονίζουν χρώματα και σχήματα που αντιστοιχούν. Σε περίπτωση που μετά την τοποθέτηση όλων των καρτών έχει σχηματιστεί ένα τετράγωνο, τότε τα έχετε καταφέρει πολύ καλά! Στη συνέχεια, μπορείτε να παίξετε αντιστοιχίζοντας μόνο χρώματα ή μόνο σχήματα. Προσπαθήστε να κατασκευάσετε την αλυσίδα, χρησιμοποιώντας όσες περισσότερες κάρτες γίνεται. Η πρόκληση αυτή καθιστά ακόμα πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι, ενώ ενισχύει την οπτική διάκριση, την αντίληψη του χώρου, την αναγνώριση των σχημάτων και των χρωμάτων, αλλά και την κατάταξη. Η ξύλινη κασετίνα (33.5x22.5x7cm) περιλαμβάνει 25 ξύλινες κάρτες (9x9cm), το μέγεθος των οποίων, καθιστούν το παιχνίδι ιδανικό για το πάτωμα!
47,00 €

Educo-Χαρούμενο Σφυράκι

Ξύλινη κασετίνα (40x34x8cm) που περιλαμβάνει 2 πίνακες φελλού (30x22,5cm), 12 κάρτες-μοντέλα, 2 πλαστικά σφυριά, 144 πλαστικά γεωμετρικά σχήματα και καρφάκια. Απαιτείται δεξιοτεχνία κινήσεων, παρατηρητικότητα και συντονισμός ματιού-χεριού για την αναπαραγωγή των μοντέλων.
100,00 €

Ethical & Philosophical Quotations Posters

Σετ 20 έγχρωμα ποστερς Α4 με ρήσεις που αποτελούν τροφή για σκέψη. Διαχρονικά φιλοσοφικά και ηθικά ερωτήματα που συνιστούν αφορμή για συζήτηση αλλά βοηθούν και στην παραγωγή γραπτού λόγου.
30,00 €

Farandole

Μια μικρή φάρμα που αποτελείται από ποικιλία ξύλινων κομματιών για την εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας. Το κάθε κομμάτι έχει 2 τρύπες έτσι ώστε να περνιέται σε κορδόνι. Το παιχνίδι παίζεται ελεύθερα ή αντιγράφοντας τις κάρτες μοντέλα. Το σετ περιλαμβάνει 20 ξύλινα κομμάτια, 30 κάρτες-μοντέλα (33x11cm) και 2 κορδόνια (μήκους: 2m).
42,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές