Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Εργοθεραπεία
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Κασετίνα αντιγραφής με χάντρες

Ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά, για να αναπτύξουν την αναγνώριση σχημάτων και χρωμάτων μέσα από την όραση και την αφή και να παρουσιάσουν απλά σχέδια. Η κασετίνα περιέχει 130 χάντρες, 12 πλαστικές καρτέλες με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, βάση και σχοινί (5m).
85,00 €

Educo-Κασετίνα με Bίδες

Ξύλινη κασετίνα (40x34x8cm) που περιλαμβάνει 8 κάρτες-μοντέλα, 64 πολύχρωμα πλαστικά βιδωτά γεωμετρικά σχήματα και βίδες. Απαιτείται δεξιοτεχνία στα δάχτυλα για την αναπαραγωγή των καρτών. Ένα παιχνίδι που εξασκεί τη λεπτή κίνηση και τη λογική.
80,00 €

Educo-Κούκλα Δραστηριοτήτων Ed

Βαμβακερή, πλενόμενη κούκλα (ύψους: 53cm) πάνω στην οποία τα παιδιά μαθαίνουν διαφορετικά είδη κουμπωμάτων (κορδόνια, ζώνη, φερμουάρ, κουμπί και άλλα). Μπορεί να γίνει ο φίλος κάθε παιδιού!
60,00 €

Educo-Κουμπιά & Κορδόνια

Σετ 200 πολύχρωμα κουμπιά για ποικίλες δραστηριότητες. Έχουν από 1 έως 5 τρύπες που είναι κατάλληλες για κορδόνια και προσφέρονται για ομαδοποίηση ή διαχωρισμό χρωμάτων και μοτίβων.
28,00 €

Educo-Κουμπώματα

Σετ 3 πλαίσια με τα βασικά κουμπώματα (φερμουάρ, κουμπιά, velcro). Έχουν στρογγυλεμένες γωνίες και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση από παιδιά μικρής ηλικίας. Ενισχύουν τη λεπτή κινητικότητα και προάγουν την ανεξαρτησία και την αυτοφροντίδα των μικρών παιδιών. Διαστάσεις: 29,2x27,7cm
82,00 €

Educo-Κύλινδροι Βάρους

Σετ 12 πλαστικοί κύλινδροι, διαφορετικού βάρους σε ξύλινη βάση (38x13cm). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναγνώριση και κατανόηση των διαφορετικών ήχων, ομαδοποίηση, ταξινόμηση (πχ ανά βάρος, όμοια βάρη κλπ) και για πολλούς ακόμα εκπαιδευτικούς σκοπούς.
45,00 €

Educo-Μαγνητικό Παιχνίδι Βρες και Μέτρα

Τοποθέτησε την φωτογραφία και την αντίστοιχη καρτέλα και μέτρησε πόσα αντικείμενα έχει η εικόνα. Οδήγησε τόσες χρωματιστές μπίλιες όσα είναι και τα αντίστοιχα αντικείμενα. Κατάλληλο για ασκήσεις μέτρησης, συγκέντρωσης και προγραφής. Απαιτείται δεξιότητα, συντονισμός ματιού-χεριού και υπομονή. Περιλαμβάνεται ξύλινη βάση (29,5x36cm) με πλαστικό καπάκι ασφαλείας και ενσωματωμένο μαγνητικό μολύβι, για να μην χάνεται.
49,00 €

Educo-Μαγνητικός Πίνακας Μέτρησης

Μαγνητικός πίνακας, κατάλληλος για ασκήσεις μέτρησης, συγκέντρωσης και προγραφής. Συμπεριλαμβάνονται κάρτες δραστηριοτήτων. Διαστάσεις: 30x30cm
39,00 €

Educo-Μαγνητικός Πίνακας Χρωμάτων

Οδηγήστε κάθε χρωματιστή μπίλια στη σωστή μαργαρίτα! Απαιτείται δεξιότητα, συντονισμός ματιού-χεριού και υπομονή. Το μαγνητικό μολύβι είναι ενσωματωμένο στην ξύλινη βάση για να μη χάνεται. Η βάση διαθέτει πλαστικό καπάκι ασφαλείας. Διαστάσεις: 29,5x29,5cm
45,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές