Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Εργοθεραπεία
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Baby Color

Συμπληρώστε τις κάρτες με τα απαραίτητα στρογγυλά κομμάτια που εφάπτονται στις τρύπες, ανάλογα με το χρώμα. Το σετ περιλαμβάνει 6 κάρτες-μοντέλα και 20 ξύλινες στρογγυλές σφήνες.
25,00 €

Balamari

Επιτραπέζιο παιχνίδι δεξιοτεχνίας, με ξύλινα στοιχεία. Απαιτείται λεκτική συνεννόηση και συντονισμός των κινήσεων με τον συμπαίκτη σας, ώστε να οδηγήσετε τα ψαράκια στις 4 χρωματιστές σπηλιές, αποφεύγοντας παράλληλα τον καρχαρία που βρίσκεται στις μαύρες σπηλιές.
32,00 €

Balance Board 2 σε 1

Δίσκος ισορροπίας που συνδυάζει παιχνίδι, διασκέδαση και άσκηση! Περιλαμβάνεται και ένας αποσπώμενος δίσκος διπλής όψης (μπορεί να τοποθετηθεί είτε πάνω στον πίνακα είτε να χρησιμοποιηθεί με τα χέρια) καθώς και 3 μεταλλικές μπίλιες διαφορετικού μεγέθους. Συνολικά, δίνεται η δυνατότητα 4 διαφορετικών κινήσεων είτε με τα πόδια είτε με τα χέρια. Διαστάσεις: 500x375x60εcm
115,00 €

Boulcolor

Ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι λεπτής κινητικότητες με ξύλινες τσιμπήδες-ψαλίδια για τη μεταφορά των μπιλιών διαφορετικού μεγέθους στη σωστή θέση, χωρίς να πέσουνε. Περιλαμβάνονται 9 μπίλιες (3 χρωμάτων και 3 διαμέτρων), 1 ζευγάρι τσιμπήδες και 6 κάρτες δραστηριοτήτων διπλής όψης.
35,00 €

Catch a ball

Διασκεδαστικό παιχνίδι συντονισμού ματιού-χεριού!
5,00 €

Caterpillar Activity Set

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για την αναγνώριση βασικών χρωμάτων, την οπτική διάκριση, την κατανόηση της θέσης στο χώρο (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά) και του μεγέθους, την εξοικείωση με λεξιλόγιο σχετικό με τη χρονολογική σειρά (πριν, μετά, αρχικά, κλπ) και την αναπαραγωγή μοντέλων.
40,00 €

Counselling With Reallity Therapy

Βιβλίο που αφορά τη Θεραπεία Πραγματικότητας (Reality Therapy) μία γνωστική, συμπεριφορική μέθοδο θεραπείας που είναι πολύ πρακτική και διαδραστική και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μέσω του βιβλίου, γίνεται μία εισαγωγή στη Θεραπεία Πραγματικότητας, στην ευρεία εφαρμογή της (στη δημιουργία κινήτρων, στην ανάπτυξη της υπευθυνότητας και της αυτοεκτίμησης, κ.ά.), αλλά και στο πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σχολεία, στις φυλακές, σε χώρους εργασίας και άλλες δομές.
35,00 €

Creative Dance and Movement in Groupwork

Σημαντικό βοήθημα που συμβουλεύει εκπαιδευτικούς και φροντιστές για το πώς να συνδέσουν την κίνηση με τα συναισθήματα. Προτείνει 180 πρακτικές δραστηριότητες χορού και κίνησης για τον εμπλουτισμό εκπαιδευτικών και θεραπευτικών προγραμμάτων.
45,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές