Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Λογοθεραπεία
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Φτιάχνοντας Παραμύθια

Πλούσια εικονογραφημένες εικόνες με χαρακτήρες, μέρη και αντικείμενα για τη δημιουργία αναρίθμητων ιστοριών. Περιλαμβάνονται 72 κάρτες (16,5x16,5cm). Αφηγηθείτε γνωστά παραμύθια αλλά και νέα, από τη φαντασία σας!
47,00 € 70,00 €

Φωτογραφίες Συναισθήματα

Σετ 42 έγχρωμες, πραγματικές φωτογραφίες διαφόρων καταστάσεων. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται 10 έγχρωμες φωτογραφίες συναισθημάτων (φόβος, έκπληξη, λύπη, θυμός, χαρά) και 8 μικρότερες κάρτες συμβολισμού συναισθημάτων. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το νέο πακέτο συναισθημάτων της ΝΑΤΗΑΝ που βοηθάει τα παιδιά κάθε ηλικίας να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να τα μοιραστούν με τους φίλους τους, να κατανοήσουν καταστάσεις και να αναπτύξουν αυτοεκτίμηση.
50,00 €

Φωτογραφίες Τρόφιμα

Εικόνες που ενισχύουν το λεξιλόγιο των παιδιών. Σετ 7 κατηγορίες τροφίμων (φρούτα, λαχανικά, κρέας, ψάρια, γλυκά, κλπ.), με 70 φωτογραφίες (15x21cm).
48,00 €

Χρόνοι Ρημάτων

Εκπαιδευτικό πακέτο με 60 πραγματικές φωτογραφίες με τους χρόνους 20 διαφορετικών ρημάτων. Βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν το παρελθόν, το παρόν και μέλλον.
60,00 €

Ψάξε-Ψάξε

Επιτραπέζιο παιχνίδι παρατηρητικότητας και ταχύτητας. Βοηθάμε το λύκο να εντοπίσει τα πράγματά του! Κάθε παίκτης προσπαθεί να εντοπίσει πρώτος τα αντικείμενα της κάρτας του. Εναλλακτικά, όλοι οι παίκτες μαζί προσπαθούν να βρούνε τα αντικείμενα, με αντίπαλο την κλεψύδρα.
30,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές