Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Λογοθεραπεία
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo - Αίτιο & Αποτέλεσμα

Εκπαιδευτικό παιχνίδι που βάζει τα παιδιά στη διαδικασία να αναλογιστούν τη χρονολογική σειρά των γεγονότων αλλά και τα γεγονότα που προηγούνται και έπονται, μίας πράξης. Παράλληλα, αναπτύσσεται το λεξιλόγιο. Η ξύλινη κασετίνα (33,5x22,5x7cm) περιλαμβάνει 6 καρτέλες δραστηριοτήτων και 48 μικρές, πλαστικές κάρτες.
68,00 €

Educo-Combino

Συσχετίστε τα αντικείμενα που απεικονίζονται στις μεγάλες πλαστικές καρτέλες με τις διαφάνειες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα. Το παιχνίδι αυτό απαιτεί συγκέντρωση, προσοχή και παρατήρηση. Περιλαμβάνονται 6 μεγάλες εικόνες και 48 διαφάνειες.
60,00 €

Educo-Combino Εγώ

Παιδαγωγικό παιχνίδι για την οπτική διάκριση, μέσω της συμπλήρωσης εικόνων. Οι κάρτες αφορούν θέματα όπως το ντύσιμο, η προσωπική υγιεινή, τα αθλήματα, η ασθένεια και τα μέρη του σώματος.
60,00 €

Educo-Combino Ζωάκια

Συσχετίστε τα ζώα που απεικονίζονται στις μεγάλες πλαστικές καρτέλες με τις διαφάνειες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα. Το παιχνίδι αυτό απαιτεί συγκέντρωση, προσοχή και παρατήρηση. Περιλαμβάνονται 6 μεγάλες εικόνες και 48 διαφάνειες.
60,00 €

Educo-Memory Ζώα

Ξύλινο Memory με θέμα τα άγρια ζώα. Αποτελείται από 48 πλαστικά καρτελάκια σε ξύλινη κασετίνα (34x20)cm.
48,00 €

Educo-Memory και Λόττο Αριθμών-Ποσοτήτων

Memory 48 τεμαχίων και λόττο με 6 μεγάλες πλαστικές κάρτες σε ξύλινη κασετίνα. Καλύπτει τους αριθμούς μέχρι το 12. Συνδυάστε σωστά τον κάθε αριθμό με την αντίστοιχη ποσότητα.
58,00 €

Educo-Tellino

Τα παιδιά πρέπει να συμπληρώσουν τις τέσσερις μεγάλες κάρτες του παιχνιδιού (24x28cm) με τα 42 αντίστοιχα καρτελάκια που δείχνουν σχήματα, αριθμούς, δάκτυλα, κλπ. Οι κάρτες και τα καρτελάκια περιλαμβάνονται σε ξύλινη κασετίνα παοθήκευσης.
90,00 € 120,00 €

Educo-Tello

Παιχνίδι μαθηματικών όπου τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν ίσες ποσότητες από διαφορετικά αντικείμενα.
85,00 €

Educo-Αλληλουχίες 3 Βημάτων

Ξύλινη κασετίνα με 27 πλαστικές κάρτες λογικής αλληλουχίας με θέματα από την καθημερινή ζωή. Οι χρονικές αλληλουχίες είναι 3 βημάτων και βοηθούν στην ανάπτυξη της λογικής σκέψης και της έκφρασης των παιδιών. Διαστάσεις: 11x11cm
55,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές