Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Λογοθεραπεία
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Colorlibrary Food 2η έκδοση

Συλλογή από 96 πραγματικές φωτογραφίες (διάστασης Α6) με θέμα το φαγητό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη του λεξιλογίου, για ασκήσεις κατηγοριοποίησης και ομαδοποίησης, για ανάπτυξη μιας συζήτησης, αλλά και με πολλούς ακόμα τρόπους.
60,00 €

Counselling With Reallity Therapy

Βιβλίο που αφορά τη Θεραπεία Πραγματικότητας (Reality Therapy) μία γνωστική, συμπεριφορική μέθοδο θεραπείας που είναι πολύ πρακτική και διαδραστική και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μέσω του βιβλίου, γίνεται μία εισαγωγή στη Θεραπεία Πραγματικότητας, στην ευρεία εφαρμογή της (στη δημιουργία κινήτρων, στην ανάπτυξη της υπευθυνότητας και της αυτοεκτίμησης, κ.ά.), αλλά και στο πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σχολεία, στις φυλακές, σε χώρους εργασίας και άλλες δομές.
35,00 €

Creative Dance and Movement in Groupwork

Σημαντικό βοήθημα που συμβουλεύει εκπαιδευτικούς και φροντιστές για το πώς να συνδέσουν την κίνηση με τα συναισθήματα. Προτείνει 180 πρακτικές δραστηριότητες χορού και κίνησης για τον εμπλουτισμό εκπαιδευτικών και θεραπευτικών προγραμμάτων.
45,00 €

Creative Pupperty With Children & Adults

Πρακτικός οδηγός κατασκευής κουκλων κουκλοθεάτρου από παιδιά αλλά και ενήλικες. Οι κούκλες κουκλοθεάτρου παίζουν συναισθηματικό αλλά και θεραπευτικό ρόλο. Βοηθούν ιδιαίτερα άτομα που δυσκολεύουνται να δεθούν συναισθηματικά ή χρειάζονται βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και άλλων κοινωνικών δεξιοτήτων. Μέσω του βιβλίου, μαθαίνουμε πώς έχουν χρησιμοποιηθεί διαχρονικά οι κούκλες κουκλοθεάτρου σε διαφορετικές περιπτώσεις, πώς μπορούμε να τις φτιάξουμε αλλά και πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε πρακτικά.
58,00 €

Culture, Beliefs and Customs

Μία υπέροχη συλλογή από 36 πραγματικές φωτογραφίες (διάστασης Α5) από όλο τον κόσμο. Διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και έθιμα, παραδόσεις κτλ, βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο!
58,00 € 70,00 €

Decisions Personal Safety Indoor

Σε περίπτωση κινδύνου, στο εσωτερικό του σπιτιού, η λήψη απόφασης είναι ουσιαστική. Κάθε κάρτα απεικονίζει έναν κίνδυνο και μέσα από τη συζήτηση τα παιδιά καταλήγουν στη σωστή απόφαση.Το σετ περιέχει 36 κάρτες (διάστασης Α5).
60,00 €

Desicions

Σε περίπτωση κινδύνου, μέσα ή έξω από το σπίτι, η λήψη απόφασης είναι ουσιαστική. Κάθε κάρτα απεικονίζει έναν κίνδυνο και μέσα από τη συζήτηση τα παιδιά καταλήγουν στη σωστή απόφαση.Το σετ περιέχει 30 κάρτες (διάστασης Α4).
70,00 €

Eco Issues

Σετ 36 πραγματικές φωτογραφίες (διάστασης Α5) με θέματα πάνω στην οικολογία. Χρησιμοποιώντας τις, τα παιδιά κατανοούν με εύκολο τρόπο θέματα οικολογίας αλλά και τα αποτελέσματα των πράξεων των ανθρώπων στο περιβάλλον μας. Συζητήστε, προτείνετε λύσεις, ανακαλύψτε.
60,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές